Heb je een lege muur of een kleine lege hoek? Wij maken kooien op maat voor o.a. ratten, hamsters, muizen, degoes, gerbils, fretten, sugar gliders...wat voor dier je ook maar hebt. We bespreken je wensen en op basis daarvan maken wij een tekening en een offerte. Lees hieronder meer over hoe het in zijn werk gaat. Heb je interesse in een vrijblijvende offerte? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mail naar info@grasdierverblijven.nl.

Offerte
De prijzen van materialen verschillen door het jaar heen, mede door een grondstof tekort en de overbekende corona en oorlog in Oekraïne. De offerte is vier weken geldig na datum van afgifte.

Levertijd
Na schriftelijk akkoord op de offerte, worden de materialen besteld. De levertijd gaat in als alle materialen binnen zijn. Tussendoor houden we je op de hoogte en uiteraard krijg je ook bericht als ie eerder klaar is dan gepland. Exacte levertijden hangen af van levertijd materiaal, maar ook van de drukte die we op dat moment hebben. Aangezien dit hobbymatig is en we beiden 40 uur per week werken én een gezin hebben, zijn de levertijden vaak langer dan bij professionele bouwers. Echter, de prijs is er ook naar, want die van ons ligt lager dan gemiddeld. Levertijd in overleg.

De kooi is klaar. Wat nu?
- Je kunt hem afhalen in Zaandam
- We bezorgen in Nederland voor € 0,30 per kilometer, gerekend voor de heen- en terugweg. Orders boven de € 800,- worden kosteloos door ons bezorgd in Nederland.
- Transport naar het buitenland is ook mogelijk. Stuur ons even een mail voor de mogelijkheden!

Betaling
Kooien tot € 350,- kunnen in zijn geheel bij aflevering betaald worden via een online betaalverzoek. Er geldt geen herroepingsrecht, omdat het maatwerk is. U bent na schriftelijk akkoord op de offerte dus altijd verplicht om te betalen en de kooi af te nemen, tenzij wij een aantoonbare fout maken en de kooi niet is zoals op de tekening staat. Voor kooien boven de € 350 geldt een aanbetaling van 50% die vooraf dient plaats te vinden.