Deze duna / transportbak heeft de maat 40x30x25 cm

Deze kooi heeft de afmeting 70x50x40 cm

Deze kooi heeft de afmeting 80x60x80 cm en is voorzien van 3 plateau's.

Deze kooi heeft de maat  70x 50 x40cm en hebben de deur aan de bovenkant zitten. Deze onverwoestbaar verblijf kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijv. voor transport, of een kraam / ziekte verblijf

Deze prachtige op wielen staande kooi is zowel te gebruiken voor vogels als voor bijvoorbeeld chinchila's, sugar gliders, fretten, ratten en degoes. Je kunt hem helemaal zelf inrichten met grote takken, plateaus, etc.
De bodem is van trespa en aan de bodem zit een opstaande rand van plexiglas (10cm), waardoor de bodembedekking beter in de kooi blijft. Verder is hij rondom van gaas en zit er in het midden een plexiglas rand met profielen, waardoor het gaas beter te monteren was, maar ook vanwege het voer draaiplateau dat drie bakjes bevat.  De afmeting is 80x100x180 cm incl. wielen (LxBxH)

 

 

 

Deze kooi heeft de maat van een mini duna, 60 x 40 x 25cm en hebben de deur aan de bovenkant zitten. Doorgeknaagde duna's zijn verleden tijd! Dit is werkelijk onverwoestbaar materiaal en roest ook niet.

Graafbak voor bijvoorbeeld ratten of muizen. 70 x 50 x 40cm hoog. De zijkanten zijn van plexiglas, waardoor je jouw ratten en muizen vriendjes kunt zien spelen.

 

 

Dit waren bestaande kooien en de vraag van de klant was om er vaste plateaus in te maken. De kooien zelf zijn dus niet door ons gebouwd.

Een voor ons bekende "basic" kooi. Deze heeft de afmeting 70x50x70 cm.